Łosoś wędzony z serkiem i koperkiem

Łosoś wędzony – uwielbiamy kanapki i roladki z łososiem i serkiem skrapiane cytryną. Podniebienie szaleje :)

DSC01900_ab

Składniki:

  • razowy chleb tostowy
  • delikatny, puszysty i lekki serek naturalny (np. Bieluch, Philadelphia, Almette)
  • paczkowany łosoś wędzony
  • koperek
  • sok z cytryny do skropienia

Przygotowanie:

Chleb podgrzać w tosterze, posmarować serkiem, położyć kawałki łososia i koperek. Podawać z cząstkami cytryny.

Smacznego :-)

Print Friendly

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusCheck Our Feed

Znajdziesz mnie w Raporcie Blogi Kulinarne 2012
Vegespot.pl - Przepisy wegetariańskie
Durszlak.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Top blogi
Akcja: Nie kradnij zdjęć!